pureaqua_boxA vízlágyító sótabletta, melyet az osztrák Salinen Austria bányászik és csomagol, 2007 óta áll cégünk által forgalmazás alatt PurAqua márkanéven.

A nátrium-klorid (Na Cl) a természetben előforduló egyik legfontosabb, az állatok és az ember számára nélkülözhetetlen ásvány. Előfordulását tekintve megkülönböztetünk tengeri és bányászott sót. Az aprított-darált, osztályozott bányászott sót (ipari só, kősó) vízben feloldják, majd kezelik, és megszűrik, ezt követően pedig lepárlással átkristályosítják. Ezt nevezzük vákuumsónak. A sótablettát a vákuumsó adott méretre való préselésével gyártják, amelyet az ioncserélő műgyanta regenerálásához használják. 
Ez a műgyanta, az ioncserélős vízlágyítási technológiánál szükséges. Az ioncserélő gyanta egy bizonyos vízátfolyás után elveszíti lágyító kapacitását. Az ioncserélő gyanta újratöltése úgy zajlik, hogy a gyantaágyon nátrium-klorid oldatot engednek át. A nátriumionok nagy mennyisége miatt a gyantához tapadt kalcium- és magnéziumionok leválnak. A regeneráló nátrium-klorid oldat klórionjai kémiai reakcióba lépnek a kalcium- és a magnéziumionokkal, kalcium-kloridot és magnézium-kloridot alkotnak, amelyek kiürülnek a regeneráláshoz használt vízzel. 
A regenerálási folyamat befejezésekor a gyantaágy újra telítve van nátriumionokkal, így visszanyeri vízlágyító tulajdonságát. Alkalmazási területek: bármely háztartási és ipari területen, ahol vízlágyítót használnak, például: szálloda-, vendéglátóipar, medencék, kazánok, italgyártás, élelmiszeripar, gépipar, mosodák, nyomdák, egyéb.

Az évek során a hazai piac egyik meghatározó szereplőjévé léptünk elő a vízlágyító sótabletta forgalmazásában. 
Éves szinten hozzávetőleg 5.000 tonnát értékesítünk, állandó raktárkészlettel várjuk kedves vevőinket mind a litéri, mind a gyömrői telephelyünkön, illetve vevői kérésre a termék kiszállítását is vállaljuk.

Sótabletta szállítás: velünk nem jelenthet kihívást a beszerzés!

sótabletta szállítás

A vízlágyító sótabletták egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, hiszen hatékony segítséget biztosítanak a vízkő elleni küzdelemben. Beszerzésük sajnos nem mindenkinek egyszerű, mert sokaknak nincs a lakóhelyükön olyan kereskedés, ahol kaphatók lennének ezek a termékek. Amennyiben Ön is hasonló helyzetben van, és megkönnyítené a vásárlást, válassza a sótabletta szállítást!

Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy sokaknak jelenthet gondot a termékek beszerzése, fontosnak tartjuk, hogy biztosítsuk a sótabletta szállítást a megrendelők számára. A tabletták így bárki számára könnyedén elérhetők, és rengeteg időt, energiát takaríthatnak meg az ügyfelek a vásárlással kapcsolatban. A rendeléseket igyekszünk rövid időn belül teljesíteni, így nem kell sokat várni arra, hogy a vevők megtapasztalják a termékek előnyeit.

A sótabletta szállításnak köszönhetően nincsen akadálya annak, hogy bárki kipróbálhassa a terméket. Válassza Ön is a beszerzés egyszerűbb formáját, és rendeljen tőlünk bátran a tablettákból! Ha kérdései lennének, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

Sótablettára lenne szüksége?

sotablettak

sótabletták manapság egyre több ember figyelmét keltik fel, ugyanis sokat lehet hallani pozitív tulajdonságaikról. Például fontos szerepet töltenek be a különböző mosodai berendezések élettartamának növelésében, és hatékony megoldást nyújtanak a vízkő elleni küzdelemben. Egyesek szeretnék megtapasztalni ezeket az előnyöket, azonban nem tudják, hogyan juthatnának hozzá a sótablettákhoz. Amennyiben Ön is szeretné kipróbálni a termékeket, forduljon hozzánk bizalommal!

Kínálatunkban folyamatosan megtalálhatók a sótabletták, így tőlünk könnyedén be tudja szerezni a termékeket. Cégünkre hosszú távon számíthat, így a jövőben már nem kell beszerzési hely után kutatnia. A termékeket kedvező áron kínáljuk, ezért anyagi szempontból is érdemes minket választani.

A sótabletta beszerzésre ne legyen gondja, hiszen mi vagyunk Ön számára a legideálisabb megoldás! Ha felkeltettük az érdeklődését, és szeretne vásárolni, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak a vevők rendelkezésére.

Vízlágyítás gyorsan, egyszerűen? Nem lehetetlen!

vízlágyítás

vízlágyításhoz sokan mindenképp egyszerű és gyors megoldást szeretnének találni, ugyanis manapság nincs idő a bonyolult, hosszadalmas alternatívákra, különösen az ipari területeken. Amennyiben Önnek is hasonlóak az elvárásai, de még nem találta meg az ideális opciót, ajánljuk figyelmébe a sótablettákat!

A sótabletták tökéletesen megfelelnek az elvárásainak, ugyanis nagyon egyszerűen használhatók, és igen hamar látványos eredményt lehet elérni a vízlágyítással kapcsolatban. Ennek köszönhetően például az ipari területeken zavartalanul folytatódhat a munkavégzés, ez pedig mindenképp a vállalkozás javára válhat. A sótabletták kímélik a berendezéseket, és hozzájárulnak az élettartamuk növeléséhez is.

Próbálja ki Ön is a vízlágyításhoz a sótablettákat és tapasztalja meg előnyeiket! Tőlünk folyamatosan be tudja szerezni a minőségi, megbízható termékeket. Ha bővebb információkat szeretne megtudni a tablettákról, bátran keressen fel bennünket a megadott elérhetőségeinken, ahol kollégáink készséggel tájékoztatják a legfontosabb információkról!

A sótablettákkal nem sodorhatja veszélybe a mosodai berendezéseket!

sótabletták

Sokan nem tudják, de vannak olyan vegyszerek, amik veszélyt jelenthetnek a mosodai berendezések alkatrészeire, emiatt nem lehet a véletlenre bízni a karbantartáshoz alkalmazni kívánt termékek kiválasztását. Amennyiben Ön a vízkő eltávolításhoz keres megbízható, hatékony megoldást, ajánljuk figyelmébe a sótablettákat!

sótabletták természetes alapanyagokból állnak, így használatuk során nem kell amiatt aggódni, hogy kárt tennének a berendezésekben. Kíméletesen és gyorsan távolítják el a vízkövet, nagyon egyszerűen felhasználhatók. Hosszú távon alkalmazhatók, nem károsíthatják az alkatrészeket. A mosodai berendezéseken kívül a termékek sok más készülék, például a vízlágyító gépek karbantartásához is ideálisak.

Válasszon egyszerű, hatékony megoldást a gépek élettartamának növeléséhez, vásároljon Ön is sótablettát! A terméket kedvező áron kínáljuk ügyfeleinknek. Ha bővebb információkra lenne szüksége, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Osztrák sótablettáinkkal jelentős összegeket megspórolhat!

A vízkő nagyon sok berendezés meghibásodásáért felelős. Az anyag szinte bárhol megtapad a készülékekben, és óriási pusztítást képes végezni az alkatrészeken. Nem ritka, hogy olyan ipari berendezésektől kell megválni a vízkő okozta hibák miatt, amiknek a pótlása sokszor roppant hosszadalmas és költséges. Ha Ön szeretné megakadályozni a plusz kiadásokat, vegye fel a harcot a vízkővel, ehhez pedig válassza osztrák sótablettáinkat!

Osztrák sótablettáink rendszeres használatával elkerülheti, hogy a vízkő miatt bekövetkező hibákért kelljen megválni drága ipari berendezéseitől. Ezzel jelentős összegeket megspórolhat, és még az új gép beszerzésének hosszadalmas folyamatával sem kell számolnia. Termékeink egyszerűen alkalmazhatók, amik hosszú távon gondoskodnak a berendezések megfelelő működéséről.

Spórolja meg Ön is a javítással vagy az új gép beszerzésével kapcsolatos kiadásokat, ehhez rendelje meg tőlünk az osztrák sótablettákat! Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

Hatékony ipari vízlágyításban is segítséget tudunk nyújtani!

Az elmúlt években sokat lehetett hallani a vízkővel kapcsolatos problémákról, a vízszennyezettségről, ami mostanra sem javult igazán, ezért az embereknek kell megoldást találniuk rá. Ez az ipari területeket is érinti, ami még kellemetlenebb, ugyanis ezekben a vállalkozásokban elengedhetetlen a lágy víz. Szerencsére már több eszköz is rendelkezésre áll az ipari vízlágyításhoz is, így nem jelent gondot biztosítani a területen a megfelelő minőségű vizet. Amennyiben Ön a leghatékonyabb formáját keresni ennek, forduljon hozzánk bizalommal!

Az ipari vízlágyításhoz mi valóban hatékony megoldást kínálunk, mégpedig a sótablettákat. A termékeket nagyon egyszerű használni, és rendkívül hatásosak, mégis kíméletesek, így nem kell attól tartania, hogy a berendezések tönkremennének a tabletták alkalmazása után. Rendszeres használatukkal folyamatosan tudja biztosítani a lágy vizet, és a különböző készülékek élettartamát is növelheti.

Az ipari vízlágyításhoz nálunk megtalálja az ideális opciót! Ha felkeltettük érdeklődését, és szeretne többet megtudni az általunk kínált megoldásról, keressen bennünket elérhetőségeinken!

Növelje a mosodai berendezések élettartamát sótablettával!

A szállodák mosodai berendezéseinél gyakran okoz problémát a vízkövesedés, amit a kemény víz idéz elő. Ez egyes esetekben a mosógépek meghibásodásához is vezethet, ez pedig nagy mértékben csökkenti a berendezések élettartamát. Emiatt nem ritka, hogy rövid időközönként van szükség a gépek cseréjére, ami pedig jelentős kiadásokkal jár az érintett létesítmény vezetőségének. Amennyiben Ön szeretné megakadályozni, hogy folyamatosan javíttatni, cserélni kelljen a mosodai berendezéseket, vásároljon sótablettát!

A sótablettákkal könnyedén felveheti a harcot a vízkővel, egyúttal pedig megnövelheti a mosodai berendezések élettartamát. Hatékony megoldást nyújtanak, ráadásul százszázalékban természetes alapanyagokból állnak, így a környezetet sem szennyezheti használatukkal. A sótablettákkal hosszú éveken keresztül vigyázhat a drága mosodai berendezésekre. Rengeteg javítást, helyreállítást megelőzhet rendszeres alkalmazásukkal.

Ha kérdései lennének a sótablettákkal kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Sótabletta rendszeres használata segít a vízlágyító készülékek élettartamának növelésében!

Ahogy más berendezéseknél, úgy a vízlágyító készülékeknél is fontos a rendszeres karbantartás, főleg azért, hogy a bennük található gyantatöltelék tudjon regenerálódni. Ehhez a folyamathoz mindenképp nagy tisztaságú, minimum 99,6%-os regeneráló sótablettára van szükség.

A regeneráláshoz használt só nagy nyomáson összepréselt, tablettás kiszerelésben kapható. A vízlágyító sótabletta használat közben folyamatosan oldódik, nem tömörödik össze, nem képez salakot, ezzel gondoskodva a vízlágyító berendezés vezérlő egységének hosszú élettartamáról. Eközben nincs szükség emberi beavatkozásra, mert a só teszi a dolgát. A sóoldat a regenerálás során a gyantatölteten összegyűlt Ca és Mg ionokat lemossa, majd Na ionokra cseréli. Ezt hívják ioncserés vízlágyításnak, ami a világon a legelterjedtebb és legnépszerűbb lágyvíz előállítási módszer.

Amennyiben Önnek is szüksége van sótablettára a készülék karbantartáshoz, szerezze be tőlünk a szükséges mennyiségben a terméket, ehhez pedig forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

Telefonos Jelentkezés

Sótabletta biztonsági adatlap

A minél jobb felhasználói élmény érdekében honlapunk cookie-kat („sütiket”) használ illetve adatai védelme érdekében, olvassa el tájékoztatónkat. További információ

A honlap használata során a felhasználóktól gyűjtött adatokat bizalmasan, a vonatkozó hatályos jogszabályok betartásával kezeli. Adatvédelmi irányelveink kialakítása a következő jogszabályok figyelembe vételével történt: •                Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXVII. törvény; •                Az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló 1998. évi VI. törvény; •                A hírközlésről szóló 2001. évi XL. törvény VIII. fejezetében foglalt rendelkezések; •                A hírközlési szolgáltató adatkezelésének különös feltételeiről, a hírközlési szolgáltatások adatbiztonságáról, valamint az azonosító-kijelzés és hívásátirányítás szabályairól szóló 253./2001. (XII. 18.) kormányrendelet.  A Honlap használata során a következő adatokatat gyűjti be: •                Személyes adatok: olyan adatok, amelyek alapján a felhasználó személyi azonosítása lehetséges. A Honlapon regisztráció során begyűjtött személyes adatokat az összes vonatkozó jogszabály betartásával kezeljük, azokat semmilyen harmadik féllel nem osztjuk meg. Az előírásoknak megfelelően a Honlap lehetőséget nyújt a személyes adatok megváltoztatására és törlésére. •                Anonim látogatóazonosító (Cookie): olyan egyedi jelsorozat, amelyet a Honlap a látogató számítógépén elhelyez anonim azonosítás céljából. A cookie nem képes a felhasználót azonosítani, kizárólag számítógépét. Amennyiben nem szeretné, hogy ilyen azonosító jel kerüljön az Ön számítógépére, módja van a böngészőjét úgy beállítani, hogy az ne engedje meg az egyedei azonosító jel elhelyezését az Ön gépére. Ebben az esetben azonban bizonyos funkciók (pl. szavazás, fórumok) nem megfelelően vagy egyáltalán nem működnek Honlapunkon. •                A webszerver naplóállományai: a Honlapot kiszolgáló webszerver olyan események adatait naplózza, amelyeket a felhasználók látogatásukkal idéznek elő a Honlap használata során (például a felhasználó számítógépének dinamikus IP címe, a böngésző típusa, a kérés ideje, stb.). Ezen anonim, tehát a felhasználó személyének azonosítására nem alkalmas adatok hasznos statisztikai információkat nyújtanak a Honlap használatával kapcsolatban. Az Honlap oldalain utalások, ugrópontok találhatóak más szolgáltatók által fenntartott oldalakra, ahol a Honlap tuladonosának semmilyen befolyása nincs a személyes adatok kezelésével kapcsolatos gyakorlatra. Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy ha ilyen ugrópontokra kattintanak, más szolgáltatók oldalaira kerülnek át. Ilyen esetekben - ha szükségét érzik - olvassák el az oldalak szolgáltatóinak nyilatkozatát a személyes adatok védelmével kapcsolatban.

Bezár